Rostskydd

Är halvvägs igenom min ordinerade 100-dagarskur med zink mot håravfall. De flesta som opereras med gastric bypass tappar en märkbar mängd hår, men får tillbaka det när viktminskningen stannar av. Jag väntar fortfarande på att det ska komma tillbaka, men det verkar ha svårt att hitta. Zinket har inte direkt gjort någon skillnad på håret hittills, men jag har fått väldigt fina naglar. Alltid något! Dessutom borde jag vara i det närmaste rostfri snart.

Annonser

5 thoughts on “Rostskydd

 1. Positiva biverkningar är ju toppen! Är zink bra för fler saker? Magnesiumbrist gör att jag sover sämre och får kramp i benen.

 2. Jag knaprar ju Priorin för mitt hår, jag har hört goda saker om det och hoppas det gör susen. Kanske lite zink vore fint också…?
  Sen jag började med hela den här GBP-grejen har jag ju inte druckit mina älskade ginåtonics..och faktum är att jag fått mer kramp i benen! Det är ju något i tonic som är bra för att motverka kramper, vet inte om det är kinin eller något. Får nog ut och leta lite magnesium också kanske!

  • Kramp kan ju också tyda på att du inte får i dig tillräckligt med vätska, så börja med mer vatten. Jag åt fyra eller fem burkar priorin utan resultat. Det enda jag fick ut av dem är att de påminner lite om choklad i smaken. 😉 Tycker du att de hjälper?

   • Jag tror snarare jag dricker för mycket vatten men får inte i mig tillräckligt med salter och annat. Då brukar jag få kramp..
    Priorin, hm..håret är något tjockare och gladare faktiskt och jag tappar inte många strån! Än..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s