Intyg

Många som har gjort en gastric bypass har fått ett kort från läkaren som är tänkt att användas på restaurang. Det intygar att man inte är snål som vill beställa en barnportion, utan att man faktiskt inte kan äta en hel portion.

Jag skulle ha större nytta av ett annat kort – ett som intygar att ”personen är inte knäpp som har vantar inomhus på jobbet, hon är opererad och är extremt frusen”.

Minus 10 ute idag, vilket innebär plus 18 på jobbet. Max.

Annonser

6 thoughts on “Intyg

  1. eller ”bara för att man virkar på tåget så är det inget konstigt med det jag håller faktiskt på med ett stortprojekt”-intyg?

  2. Haha underbart!! Jag har förresten fått mitt intyg nu. En sladdrig A4 med ett dåligt kopierat tryck där det står att ”personen genomgått förminskning av magsäcken genom kirurgiskt ingrepp” eller nåt sådant. Tänkte att jag måste laminera skiten för den där tunna lappen kommer gå sönder på 2 veckor i min plånbok! (används flitigt….)

  3. tillägg: Använde mitt kort idag för första gången. Jag visade inte det (höll det i handen just in case) utan sa ”eh hej, jag kan inte äta mer än en barnportion..har ni något specialpris eller så?”
    Tjejen bakom disken scannade mig uppifrån och ner och jag SÅG att hon tänkte ”jo tjena du..vi har buffé här…du äta lite??? muahah”…Men sen sa hon halvtrött ”då kostar det väl 60 kr då”.
    Kände mig skitdum. Som ett snålt fetto som ville äta billigt??

    Känslan går väl över kanske när man minskat i omfång sen. Hoppas jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s