Lurad

Jag och hela svenska folket har blivit lurade. Vilken schymf! Vilken kränkning!

Det är Aftonbladet som idag avslöjar att Sveriges mästerkock är ihopklippt för att lura tv-tittarna. Vi, de stackars godtrogna tv-tittarna, tror att deltagarna går rakt ut till juryn för att låta dem provsmaka maten, men så är det inte. Istället kan det ha gått flera timmar där emellan och maten som (synbart) provsmakas är kall. Say whaaaaat?! Så Sveriges mästerkock återges inte i realtid? Jag är i chocktillstånd! Vilken tur att Aftonbladet finns, så att de kan upplysa mig om sanningen!

Snart tänker jag sätta mig i soffan framför Biggest loser, men jag vet inte om jag vågar. För tänk om samma lurendrejeri försiggår där? Tänk om deltagarna inte alls vägs in när vi får se på, utan istället har blivit vägda innan så att produktionsteamet kan välja i vilken ordning deltagarnas resultat ska visas? Vilken skandal det skulle vara!

Apropå skandaler och lurendrejeri så träffade jag på Björne från Björnes magasin när jag var i Stockholm och hälsade på på makens tillfälliga jobb. Det visade sig att han inte var en levande björn, utan bara ett skal med hål där ögonen borde ha suttit. Jag borde kanske tipsa Aftonbladet, så att de kan upplysa den övriga befolkningen?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s