Våghals

Igår kunde jag konstatera att jag inte hade frusit på hela dagen. Det var otroligt länge sedan sist! Jag hade visserligen kofta på mig på jobbet, men den åkte av framåt lunchtid. Nu är klockan strax efter sju på morgonen och det är 16 grader varmt ute. Smhi lovar solsken hela dagen. Funderar på att vara våghalsig och åka till jobbet i t-shirt. Jag kanske till och med kan ta hem min svarta fleecejacka som hänger där som back-up?

 

Annonser

2 thoughts on “Våghals

  1. hur gick det? Överlevde du utan kofta??? Själv är jag helt fascinerad av att KUNNA ha kofta på mig i värmen..utan att dö av svettattacker. I söndags lyckades jag även med följande: 1. sitta i solen nästan hela dagen (jag är en blekfis så SPF 50 var på). 2. gå in och dammsuga hela huset. 3. Torka golven. 4. Skaka mattor ute i solen och….allt detta utan att släppa ifrån mig en svettpärla!! Förra året hade jag varit högröd i fejjan och svettats hela håret blött.
    I LIKE THE NEW ME!!!!!

    Megakram!!

    • Japp, visst överlevde jag! Provade till och med att ha ACn på i bilen hem en stund, men näe, då blev det ju kallt… Visst är det otroligt hur mycket man orkar med trots att det är varmt? Efter jobbet idag grävde jag en ny rabatt. Sedan klippte jag gräset tills jag fick bensinslut. Medan maken fyllde på bensin gick jag in och dammsög, sedan gick jag ut och fortsatte klippa. Hade ju inte hänt för två år sedan, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s