Dålig eftersmak

Första året efter min gastric bypass åt jag ofta lasagne. Färdig, djupfryst. Den var väldigt god, innehöll inga lökbitar och eftersom jag inte orkade äta så mycket i taget räckte den till två portioner.

Igår var jag väldigt nöjd med att det inte var Findus lasagne jag brukade äta.

Idag är jag inte så nöjd längre.

”Det är allt från spår av hästkött till att merparten av det som var i var hästkött, säger Johanna Stiernstedt, kvalitetschef hos Ica.”

IMAG1114

 

Numera förflyttad till sophinken.

Annonser

3 thoughts on “Dålig eftersmak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s