Inga förlorare

Ägnar helgen åt att vara sjuk, ligga nedbäddad i soffan och titta ikapp tv-serier. Idag har jag sett klart förra årets säsong av Biggest Loser.

Älskar programmet, men hatar dubbeltydigheten i programtiteln, för deltagarna är så långt ifrån losers som man kan komma. Jag vet hur det är att vara i deras storlek, och att hitta viljestyrkan att träna 6 timmar om dagen när man är så tung är beundransvärt. (Kanske ännu mer imponerande att de lyckas göra något över huvud taget med Jillian Michaels skrikande i örat.) Han som vann hade tappat över 50% av sin ursprungliga vikt. Rätt bra jobbat!

Vad jag väldigt svårt att förstå är däremot hur deltagarna är klädda när de står uppställda inför invägningen. Hur kommer det sig att männen får ha heltäckande t-shirt, medan kvinnorna ska står där i sport-behå och magarna i vädret? Samma sak år efter år. Obegripligt!

the-biggest-loser-season-8-losers-get-ready-to-weigh-in

Annonser

4 thoughts on “Inga förlorare

  1. Gillar också serie, men absolut märkligt med den onödigt olika klädseln. Att männen ska behöva ta av sig helt i bar överkropp vid invägningen känns ytterst meningslöst, kan inte alla få ha t-shirt bara?

    • Precis. Alla fattar ju att de är invägda sedan tidigare, så en t-shirt extra på vågen spelar ju ingen roll. Ett par veckor innan finalen fick tjejerna plötsligt ha linnen på sig istället och slapp ta av dem på vågen – det hade ju varit en god idé för hela säsongen tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s