Livet efter Sunset Beach

Har fastnat för den amerikanska tv-serien The Fosters, som har Sherri Saum i en av huvudrollerna. Blir alltid glad när jag ser att någon av skådespelarna från Sunset Beach har lyckats fortsätta sin karriär. Det var den där typen av såpa som gör avbrott för reklam cirka tjugo gånger per avsnitt och precis innan varje avbrott slutar scenen med att någon av karaktärerna stirrar tomt framför sig istället för att säga sin replik.

Sherri Saum spelade Vanessa, en journalist som blev räddad till livet två gånger av hjälten Michael, som hon då inledde ett förhållande med. Tyvärr hade hon en psykopatisk rival, Virginia, som gjorde livet eländigt för henne. Virginia försökte bränna henne inne, gav henne ett gift som gav henne fula utslag och fick henne att tro att hon hade en dödlig ärftlig sjukdom, samt inseminerade henne med en annan mans sperma.

Det är med viss tvekan jag ens erkänner att jag följde serien och jag förstår om skådespelarna kanske råkar stryka den ur sitt CV.

I The Fosters är Sherri Saum rektor för en high school, lever tillsammans med en kvinnlig polis och har en bonusson, två adoptivbarn och två fosterbarn. Samtliga tonåringar. Fullt upp alltså, men efter rollen i Sunset Beach är hon nog härdad. Och skulle hon någon gång glömma sina repliker vet hon hur man stirrar tomt framför sig istället.

the-fosters-12

 

6 thoughts on “Livet efter Sunset Beach

  1. Den lesbiska kvinnan blir förstås genast mycket intresserad av detta! Har uppenbarligen inte kommit över det här med att törsta efter identifikation på tv (eller vad det nu beror på). Och haha, Sunset Beach… det kunde ju lätt ta ett helt avsnitt för någon att gå ner för en trappa – och dessa fantastiska monologer som ingen annan kunde höra trots att de stod intill! Ljuva minnen…

  2. Ping: …och en påminnelse om att det går framåt | mina Sanna ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s