Över ån

Eftersom vi har ett viltstråk på tomten är det lite som att gå över ån för att hämta vatten, men i helgen som gick åkte maken och jag på älgsafari. Det var en mycket underlig känsla att åka runt i en inhägnad skog och spana och för en gångs skull hoppas att en älg plötsligt skulle kliva ut. När vi sedan väl fick syn på älgarna gick de inte alls runt och spatserade i skogen, utan låg snällt vid vägkanten och idisslade och lät sig fotograferas. Så fina!

CAM04140

 

Som en bonus hade älgparken också en liten inhägnad med getter som man fick gå in och klappa. Där fanns det några söta killingar, men allra finast var nog deras mor som buffade mot makens arm varje gång han slutade klappa henne.

CAM04137

Annonser

4 thoughts on “Över ån

  1. Åh så fint! Har nog aldrig sett en älg på så nära håll faktiskt. Det har varit nära ibland men oftast glasrutor mellan! Och älskar getter!

    • Ja, oftast ser man ju dem bara när de kliver över vägen, så det var fint att se dem på nära håll. Vissa var ganska svårupptäckta där de låg och tryckte, så jag förstår ju varför man inte ser fler älgar när man är ute i skogen. Och jag älskar också getter! Har länge velat ha en egen och egentligen borde vi nog kunna skaffa en. Vi får se! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s