Hissa och dissa

Hissar:

1. Stjärnklart av Lars Wilderäng. Det börjar med att alla iPhones slutar att fungera. Bilar, kylskåp, tv-apparater. Tillfälliga strömavbrott blir allt mer ihållande, men det spelar egentligen ingen roll. Inget som innehåller elektronik fungerar längre. I städerna blir färskvatten och livsmedel snabbt en bristvara, men vissa är mer förberedda än andra.

Läs den! Alternativt lyssna på någon annans uppläsning, vilket jag gjorde.

image

2. Detta nagellack. Älskar den här nyansen! L’Oréal 133.

image

3. Batteridrivna ledlampor i form av blockljus och med timerfunktion. Det ser väl inte direkt ut som ett riktigt blockljus, men om man gömmer undan det i en lykta ger det ifrån sig ett hemtrevligt sken. Bäst av allt är att det har en inbyggd timer och lyser åtta timmar varje kväll.

image

Dissar:
1. Backstrom. Amerikanerna har alltså producerat en tv-serie baserat på karaktären Evert Bäckström i GW Perssons böcker. Why?! Med Persson själv som executive producer dessutom. Resultatet blev en blek kopia av dr House, fast utan humorn.

2. Mitt mobilbatteri. Garantin på min LG har precis gått ut och plötsligt hinner batteriet inte upp till 100% under en hel natts laddning. Så irriterande!

3. Vädertjänster. I slutet av nästa vecka blir det ca -5 enligt SMHI. Nej, -9 blir det, säger klart.se. Ni vet inte vad ni snackar om! protesterar yr.no. Det blir ju -19!
Om man nu ändå ska gissa ihop prognoser kan man väl gissa på sol och tio plusgrader istället?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s